Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Και όμως είμαι ακόμα εδώ...


    Και καλλιτεχνώ όσο και όποτε μπορώ! Βεβαίως τώρα έχω βάλει στόχο και χρονοδιάγραμμα (χαχαχαχα, εγώ και χρονοδιάγραμμα) δίοτι η μέρα που γίνομαι νονά πλησιάζει και πρέπει αυτή η στοίβα...






(μαζί με τη λαμπάδα και τα κεράκια τις κολυμπήθρας που δε συμμετείχαν στην φωτογράφηση) να μεταμορφωθεί σε πακέτο βάφτισης για την μικρούλα που βαφτίζω. 
    Εννοείται πως θα σας δείξω και τις φωτογραφίες του αποτελέσματος, που ελπίζω να δικαιώσει την επιλογή μου να μην τα πάρω έτοιμα, αφού από τις τιμές που άκουγα κόντεψαν να μου πέσουν τα μαλλιά!

    Όριστε και το φορεματάκι της πεταλουδίτσας...

    Και αφού αξιώθηκα να κάνω ανάρτηση θα σας δείξω και μια φωτογραφία από τα πειράματα που κάνω στην τεχνική του decoupage ανακυκλώνοντας, φυσικά, άχρηστα μπουκάλια και ό,τι άλλο πέσει στα χέρια μου! 
    Αυτό που βλέπετε είναι πραγματικό πείραμα! Γιατί αφού το πήρα απόφαση να δοκιμάσω, δεν μπορούσα να περιμένω να αγοράσω ριζόχαρτο πρώτα. Οπότε έβαλα για βάση κομματάκια από τα λευκά στρώματα της χαρτοπετσέτας από την οποία έκοψα τα λουλούδια! Χμμμ... Δεν βαριέσαι... Δοκιμαστικό είναι έτσι και αλλιώς! 

    Φυσικά με τα ριζόχαρτα είχα σαφώς καλύτερα αποτελέσματα και για να σας το αποδείξω θα επανέλθω με καινούριες φωτογραφίες σύντομα!!! (θέλω να πιστεύω...)

20 σχόλια:

  1. Να σου ζήσει η βαφτιστήρα σου!!!Το decoupage που έκανες στο μπουκάλι υπέροχο!!!Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΕΦΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ ΝΑ ΣΤΟΛΙΣΕΙΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΟΥΛΑ ΤΟ ΦΟΡΕΜΑΤΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΞΙΑ!!!ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΣΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κοριτσι πολυ ομορφη η ιδεα..και πολυ καλα θα κανεις..θα το χαρεις ποιο πολυ..παντα αξια λοιπον..να σε καλα..σε φιλω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με το καλό το όνομα. Μου αρέσουν πολύ τα χρώματα που διάλεξες, το δε φόρεμα θεικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι δοκιμές έχουν πολύ πλάκα. Σε καταλαβαίνω, όταν θέλω να φτιάξω κάτι και δεν έχω τα απαραίτητα υλικά τρελλαίνομαι και προσπαθώ να κάνω διάφορες πατέντες!!! Περιμένω να δω τη μεταμόρφωση του κουτιού!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΝΤΑ ΑΞΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ...ΤΥΧΕΡΗ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΝΟΝΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνώ με την Νένα... πολύ τυχερή η μικρούλα που θα σε έχει Νονά!!!! Υπέροχη η ιδέα σου να στολίσεις μόνη σου τα της βάπτισης... έτσι αποκτούν και μεγαλύτερη αξία!!!!!! όσο για την πρώτη απόπειρα.... μάλλον εξαιρετική θα την έλεγα!!!!!!! Πολλά φιλιά και πάντα άξια!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα χρώματα υπέροχα, το φόρεμα ονειρεμένο!!! Η μπεμπούλα σου είναι πολύ τυχερή που σε έχει!!! Πάντα ευχάριστα να έχεις στη ζωή σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας και για τα καλά σας λόγια! Έχω ξεκινήσει τις εργασίες και προς το παρόν το αποτέλεσμα μπορώ να πω ότι με ενθουσιάζει! Το να βάζεις την προσωπική σου πινελιά σε τέτοια πράγματα, εκτός από τη χαρά της δημιουργίας, σου δίνει και κάποιο είδος ηθικής ικανοποίησης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μεγάλη χαρα ειναι να γίνεις νονά....και ευθύνη για το μικρό πλασματακι...το ότι κάνεις μόνη σου όλη την διακόσμηση της βαλιτσούλας θα εκτιμηθεί δεόντως νομίζω ...απο την μαμά και την μικρή όταν μεγαλώσει...η πεταλουδίτσες και το φορεματακι ...ειναι κουκλίστικα!!!! φιλακια πολλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πανταξια το φορεμα ειναι κουκλιστικο!!!!!Τυχερη η μικρουλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΕΦΑ ΜΟΥ!!!!!!
    ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!!!!!!!
    ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αχ είμαι δύο φορές νονά αλλά με ετοιμα προικιά, τότε δε ν είχε μιλήσει μέσα μου η φωνή της δημιουργίας!
    Καλά κάνεις και θα τα φτιάξεις μόνη σου γιατί τόχουν παραξεφτιλίσει το πράγμα οι διάφοροι.Εκμεταλλεύονται αισχρά καταστάσεις.
    Οσο για την πρώτη απόπειρα, που έιδα και τη συνέχεια, δείχνεις οτι θα΄χεις μέλλον!!!!Θα χαρώ να το δω.
    Φιλάκια και πάντα ΑΞΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Βέφα βοήθεια! Θα γίνω κι εγώ νονά και θέλω αν μπορείς να μου πεις από που πήρες το ωραίο βαλιτσάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρινάκι. συγγνώμη για την καθυστέρηση! Σου έστειλα μειλ, ελπίζω να το έλαβες! Αν χρειαστείς κάτι άλλο ρώτα με και υπόσχομαι να είμαι πολύ πιο γρήγορη!

      Διαγραφή
    2. Ε, τώρα θα ήρθε! Δεν μπορεί πάλι!

      Διαγραφή
  15. Βέφα καλημέρα θα μπορούσες να μου πείς και εμένα από που πήρες το μπαουλάκι και τί διάσταση είναι γιατί ότι βλέπω στο ιντερνετ δεν με έχει ικανοποιήσει.Από ότι βλέπω είναι δερματίνη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα!!! Δεν βλέπω το μείλ σου στη σελίδα σου! Στείλε μου αν θες εσύ ένα μείλ για να σου απαντήσω!
      vefasart@gmail.com

      Διαγραφή

Εκτεθείτε!!

Blogger news