Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2012

Πετραδάκι - πετραδάκι... και Πατέντα Νο1


     Με τη ζωγραφική δεν  το 'χω... Το έχω πει και σε κανά δυο σχόλια που έχω αφήσει σε δικές σας αναρτήσεις. Αλλά μ'αρέσει και τι να κάνω;;; Να ζοριστώ και να το καταπιέσω;;; Δεν μπορώ, δεν είναι του χαρακτήρα μου!!! Βρίσκω λοιπόν πατέντες για να κάνω εμφανίσιμα έργα!

    Το decoupage πάλι, το πρωτοέμαθα σε ένα σεμινάριο πριν 7-8 χρόνια. Μεταξύ μας βέβαια, το "έμαθα" είναι υπερβολή. Τι να μάθεις σε 3 ώρες;;; Τώρα μαθαίνω! Από τις οδηγίες σας!!! :))) Απέκτησα όμως την ειδική κόλλα και μια αφορμή να βρω τις χαρτοπετσέτες που μάζευα από μικρή και να αρχίσω να εμπλουτίζω τη συλλογή μου!

    Μετά από αυτόν το μικρό πρόλογο, θα καταλάβατε μάλλον, πως στη σημερινή ανάρτηση σας δείχνω πέτρες που, αφού κόλλησα πάνω τους το μοτίβο που μου άρεσε, τις ζωγράφισα! Κανονικότατα!!! Ούτε φωτοσκιάσεις, ούτε τίποτα!!! Φαίνεται αυτό εξάλλου...

    Και αυτή είναι η πατέντα Νο 1 για ζωγραφική για άσχετους!!! Και θα σας πω και άλλες!!! Και επειδή δεν ντρέπομαι, θα σας δείξω και ζωγραφιές που έχω κάνει χωρίς πατέντες!!!
Καλό Σ/Κ!!!
   Αααα!!! Να μην ξεχάσω να ευχαριστήσω τη Βιολέτα από το http://ploumidi.blogspot.com/ που μου χάρισε βραβειάκι και να παίξω και εγώ με τη σειρά μου!!!Και να το δώσω σε όποιες δεν το έχουν πάρει γιατί περάσαν και κάμποσες μέρες!!!

Blogger news