Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2012

Πάμε Πακέτο!

     Χαίρετε, χαίρετε! Τι κάνετε; Πως είστε; Καλή Σαρακοστή να σας ευχηθώ και να σας πω ότι πέρασα ένα πολύ ωραίο τριήμερο. Έφαγα, ήπια, καρναβαλίστηκα! Ελπίζω να περάσατε και εσείς τέλεια!
   Και αν απορείτε με τον τίτλο της ανάρτησης, ένα έχω να σας πω! Ο blogger έγινε Βίκυ Χατζηβασιλείου! Και εδώ έρχεται η δακρύβρεχτη ιστορία του δέντρου της φωτογραφίας...     Έχω μια ξαδέρφη, όχι μόνο μία δηλαδή αλλά η μία απ' όλες είναι η πρωταγωνίστρια σήμερα, που βρε παιδί μου, μια ηλικία είμαστε, μαζί μεγαλώσαμε και είμαστε και φίλες καλές, όχι απλά συγγενείς! 
     Και αφού παίξαμε κουτσό και κρυφτό μαζί μικρά και αφού ήπιαμε καφέδες και ποτά μαζί όταν μεγαλώσαμε, ξαδέρφη μου βρήκε την τύχη της και έφτιαξε το σπιτικό της σε άλλη πόλη! Έβαλα και εγώ την τέχνη μου έφτιαξα ένα δεντράκι, έβαλα και τα καλά μου και πήγα να την επισκεφτώ! Αφού κεράστηκα, τα είπαμε, περάσαμε όμορφα, έφυγα και το δεντράκι έμεινε εκεί να στολίζει το σαλόνι της! Και τώρα χροοοόνια μετά, η ξαδέρφη είδε το blog, είδε τη σελίδα στο facebook, είδε να λέω για τα δεντράκια που δε φωτογράφισα ποτέ και ανέλαβε δράση! Το φωτογράφισε και νάτοοο...
     Κανόνικα θα έπρεπε να περιμένω τα νούμερα της τηλεθέασης αλλά τέλος πάντων, θα αποκαλύψω την αλήθεια. Αυτά έγιναν πριν από μόλις 1,5 χρόνο περίπου και το Λάρισα - Βόλος ε, δεν είναι και καμιά απόσταση να πεις.... Μαζί πίναμε καφέ παλι χθες... Αλλά καταλαβαίνετε... έψαχνα κάτι πιασάρικο!
     Και δύο λόγια για το δεντράκι (από όσο θυμάμαι)! Το ύψος του είναι γύρω στα 25 εκατοστά και αποτελείται από περίπου 150 κλαδιά. Άρα τα σύρματα αρχικά είχαν μήκος σχεδον 80 εκατοστά όπως είχαμε πει εδώ. Αν είδατε προσεκτικά τη φωτογραφία μπορεί να παρατηρήσατε μια διχρωμία στον κορμό! Αν πάλι όχι δεν πειράζει, σας το λέω εγω, ο κορμός έχει διχρωμία! Εϊναι γιατί τις κόκκινες χάντρες τις έδεσα με σύρμα χάλκινο, ενώ τις κίτρινες με ασημένιο! Και σε κάθε κλαδί πέρασα από 3 χάντρες γιατί ήταν σχετικα μικρές για το μέγεθος του δέντρου! Κατά τα άλλα είναι φτιαγμένο όπως σας περιέγραψα εδώ.
   

Blogger news