Σάββατο, 10 Μαρτίου 2012

Τα φώτα σας παρακαλώ! Δίδεται αμοιβή!

     Όχι, δεν τα χρειάζομαι γιατί μου έκοψαν το ρεύμα! Ευτυχώς, προς το παρόν τουλάχιστον, μπορούμε να το πληρώσουμε...
     Ούτε φώτιση για να κάτσω στο σπίτι μπας και γίνω καλά χρειάζομαι! Λέμε τώρα δηλαδή, γιατί Πέμπτη βράδυ με ένα πακέτα χαρτομάντηλα και τις Halls στο ένα χέρι και με ένα ποτήρι Tequila στο άλλο έβγαζα το λαρύγγι μου για να τραγουδήσω μαζί με τη Νατάσα Μποφίλιου για μεγάλες αγάπες, για τους ανθρώπους της ζωής μου κλπ... αλλά πείτε μου, εσείς θα το χάνατε;;;
       Η μικρή και άσχετη blogger (εγώ είμαι αυτή) χρειάζεται τα φώτα σας όσον αφορά την προβολή του blog! Τι μπορεί να πάτησα και κάθε ανάρτησή μου θέλει μία σελίδα μόνη της, αντί να είναι στη σειρά τους η μία κάτω από την άλλη;;; Δώστε τα φώτα σας, δώστε καμιά ιδέα, δώστε ό,τι έχετε ευχαρίστηση τέλος πάντων, μήπως και μπορέσω να επαναφέρω την τάξη!
      Και έννοια σας, δε θα σας αφήσω έτσι! Δείτε τι σας έχω σαν αντάλλαγμα για την πολύτιμη βοήθειά σας! Χειροποίητο καλαθάκι γεμάτο με όλων των ειδών τα λουλούδια (με όλων των τεχνικών τα λουλούδια, για να ακριβολογούμε) για να το πάρετε, αν σας αρέσει και να στολίσετε τα σπιτάκια σας! Ξέρω, δεν είναι και η καλύτερη δυνατή φωτογραφία αλλά δείξτε την επιείκειά σας παρακαλώ!

  
       Μα τι άνθρωπος είμαι πια! Όλο ζητάω σήμερα! Σας αφήνω γιατί έχω αρχίσει να παρεκτρέπομαι! Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε και ευχαριστώ εκ τον προτέρων!

Blogger news