Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Μικρά διακοσμητικά!

Για να στολίσω και να ομορφύνω λίγο ακόμα το επιπλάκι της προηγούμενης ανάρτησης έφτιαξα και κανά δύο διακοσμητικά. 

Ένα μπουκάλι που βάφτηκε εσωτερικά, με το χρώμα που έχω βάψει και τον έναν τοίχο του δωματίου, με αυτόν τον τρόπο, και κατόπιν ντύθηκε με ένα κομμάτι τούλι, ξέρετε από αυτά που είναι κρατημένα από μπομπονιέρες και ένα φιογκάκι για τελείωμα!


Και ένα γυάλινο κασπώ, από ένα κακτάκι που μου είχε χαρίσει η φίλη μου η Εύα από το ampempamplom.blogspot που δυστυχώς σάπισε, οπότε με την ίδια χαρτοπετσέτα που χρησιμοποίησα στο έπιπλο του έκανα decoupage, τόνισα με ακρυλικά χρώματα λίγο το σχέδιο γιατί πραγματικά μάλλον λόγο της διαφάνειας δεν φαινόταν καθόλου και για τελείωμα το έντυσα και αυτό με ένα κομμάτι τούλι!
 

Έχω παρατηρήσει ότι οι χριστουγεννιάτικες αναρτήσεις γίνονται όλο και περισσότερες και σκέφτομαι ότι πρέπει να βρω λίγο χρόνο να φτιάξω κάποια πράγματα που θέλω, κυρίως στολίδια για το δέντρο μου, αλλά και να περάσω και από τα σπιτάκια σας για να θαυμάσω τις κατασκευές σας!

7 σχόλια:

  1. Καλησπέρα φίλη μου!Τί όμορφες χριστουγεννιάτικες κατασκευές!Μέ τό τούλι έγιναν φανταστικά!Προλαμβαίνης!έχουμε μέρες ακόμα!Περιμένω νά δώ καί τά καινούργια!!Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ μωρέ Dimi μου, δεν είναι χριστουγεννιάτικα! Στόλισα λίγο το σπίτι μου αλλά δεν αξιώθηκα να κάνω καμιά κατασκευή ακόμη! Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια πάντως!

      Διαγραφή
  2. Φιλενάδα, τα έφτιαξες πολύ όμορφα, απλά και με γούστο!!!!
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πάρα πολύ όμορφες μεταμορφώσεις Βεφούλα...κάνε και κανα χριστουγεννιάτικο να πάρουμε καμιά ιδέα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόλις αξιωθώ να φτιάξω το κάτι τις μου, θα το δείξω! Πότε θα είναι αυτό δεν ξέρω!

      Διαγραφή
  4. Μικρά αλλά πολύ όμορφα.....περιμένουμε κι άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εκτεθείτε!!

Blogger news