Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Έγινα Μάνα!

Πνευματική! Μην παρεξηθούμε κιόλας! Και επείδη, όπως έχω ξαναπεί πολλάκις, είμαι ολίγον τι ανοργάνωτος άνθρωπος έδωσα πολύ προσοχή στους χρόνους! Και αφού αποφάσισα να κάνω μόνη μου τους στολισμούς, φρόντισα να τα έχω έτοιμα όλα την Παρασκευή το βράδυ, ώστε το Σάββατο με καθαρό μυαλό να κάνω ένα τσεκ, να βεβαιωθώ ότι όλα είναι στη θέση τους και την Κυριακή να είμαι μια κυρία με τα όλα μου! Είναι όμως ποτέ δυνατόν να μη μου ξέφευγε κάτι;;; Το παραμικρό έστω;;; Όχι, δεν ξέχασα να βάλω λάδι στο μπουκάλι...  Όχι, δεν ξέχασα να βάλω το σταυρό μαζί με τα ρουχαλάκια στη βαλιτσούλα... Άκόμη και το σαπούνάκι θυμήθηκα να το κάνω σε συσκευασία βάφτισης! Τι ξέχασα;;; Τι δεν έκανα;;; Ε, λοιπόν ναι! Δεν έβγαλα φωτογραφίες!!! Εεεε;;; Πως με βρίσκετε;;; Οπότε μέχρι να πάρω τις καλές από το φωτογράφο της βάφτισης σας παραθέτω αυτές που τράβηξε η κουμπάρα μου εκ των υστέρων! Και αν δείτε κανένα φιόγκο στραβοχυμένο δικαιολογήστε με!  
Ξεκινάμε...
Μπουκάλι λαδιού και κουτί μαρτυρικών.



Το ίδιο φιογκάκι είχαν πάνω και οι τρεις μικρές λαμπάδες της κολυμπήθρας!

Η βαλιτσούλα μας.
(Ο φίογκος στράβωσε λίγο! Φανταστείτε τον κεντραρισμένο!)

Η λαμπάδα.

Οι φιόγκοι που δέθηκαν στα πλαϊνά της κολυμπήθρας.

(Και αυτοί λίγο κατσιασμένοι, αλλά είπαμε, είναι το μετά!)

Με λουλουδάκια σαν και αυτά που έχουν στο κέντρο τους οι φιόγκοι της κολυμπήθρας έκανα και το στεφανάκι για το κεφαλάκι της νεοφώτιστης! Το οποίο η μικρή μασούλησε με πολύ όρεξη ώσπου να τελειώσει το μυστήριο! Ευτυχώς είχα φτιάξει και ένα δεύτερο (μη με ρωτάτε γιατί, δεν ξέρω, απλά έφτιαξα δύο!!!) οπότε θα μείνει αυτό σώο και αβλαβές για ενθύμιο και για φωτογραφία στα προσεχώς!
Και τώρα που τελείωσαν όλα κάνω απολογισμό και δηλώνω πολύ ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα (μετριοφροσύνες) αλλά περισσότερο δηλώνω καταευχαριστημένη με την όλη διαδικασία, από το ψάξιμο των υλικών και το χάζεμα στις βιτρίνες και στο ίντερνετ, μεχρι τις ώρες που κρατούσα τη λαμπάδα στα χέρια μου και την κοιτούσα με το βλέμμα του ροφού! Γιατί ενώ τα άλλα μου βγήκαν με μία - δύο δοκιμές, η λαμπάδα με παίδεψε λιγάκι! Αυταααά από τη βάφτιση! Σας ζάλισα!

Να ευχαριστήσω πολύ-πολύ την γλυκιά Ευγενία από το κορίτσια για σπίτι που με σκέφτηκε και μου χάρισε όχι ένα αλλά δύο βραβεία


 

και με τη σειρά μου nα τα δώσω στις φίλες που θα αφήσουν ένα σχόλιο στην ανάρτηση και δεν το έχουν πάρει ήδη, γιατί από ότι είδα έχει κυκλοφορήσει! 


20 σχόλια:

  1. Πάντα Άξια!!!! Να σας ζήσει η μικρούλα νεοφώτιστη, να είναι πάντα γερή και ευτυχισμένη!!!!!!!!! Όμορφα όλα τα του στολισμού..... ευτυχώς που προνόησε η κουμπάρα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ Βίκυ μου! Σκεφτόμουν όλα τα άλλα και ξέχασα τις φωτογραφίες! Αλλά προφανώς αυτό σώζεται!

      Διαγραφή
  2. Πάντα άξια! Σε ευχαριστώ πολύ για τη συμμετοχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πάντα άξια!!!να σας ζήσει η νεοφώτιστη!!!όλα είναι όμορφα...όσο για τους φιόγκους..καλύτερα έτσι παρά στημένοι...Καλό Σ/Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα που το λές Άσπα, μάλλον έτσι είναι! Μόλις αποκτήσω και το πριν θα τις συγκρίνουμε!

      Διαγραφή
  4. Καλά δεν έχω λόγια είναι όλα Πανέμορφα!!! Κι εσύ να είσαι πάντα άξια!!!! Η μικρούλα γερή και δυνατή και να χαίρεται καθώς μεγαλώνει, στιγμές δημιουργίας με τη Νονά της!!! Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κική μου, ευχαριστώ! Λες να γίνει "καλλιτέχνης" και η μικρή μου; Ωραία θα είναι!

      Διαγραφή
  5. Πάντα άξια...να ζήσει η μικρούλα. Τα χρώματα υπέροχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε Κατερίνα! Τα διαλέξαμε με την κουμπάρα γιατί το μπεμπέ ροζ δε μας κάλυπτε!

      Διαγραφή
  6. καλώς σε βρήκα!!υπέροχα όλα όσα έφτιαξες!!καλή επιτυχία με τον διαγωνσισμό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Aξια !!! η μικρούλα θα είναι πολύ τυχερή γιατί έχει μια χρυσοχέρα νονά!! να την χαίρεστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πάντα Άξια!!!Υπέροχα όλα!!!Συγχαρητήρια και για τα βραβεία σου και καλή επιτυχία στο διαγωνισμό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΑΝΤΑ ΑΞΙΑ και η ζωή της μικρούλας πάντα ρόδινη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παντα Αξια να τα χιλιασεις και να σας ζήση η μικρούλα ...καλοφωτισμενο να γινει και να ειναι γερή δυνατή....οσο για τούς φιογκους...δεν τους είδα στραπατσαρισμενους μια χαρα μου φάνηκαν όπως και οι λαμπάδες με τις πεταλούδες πολύ όμορφες.. ολα όμορφα ειναι όταν κάνεις τέτοιο μυστήριο... φιλακια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εκτεθείτε!!

Blogger news