Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Ένα δεντράκι, σκέτο κόσμημα!

    Καιρό έχω να σας δείξω κάποιο από τα δεντράκια μου! Λίγο η έλλειψη χρόνου, λίγο που παρασέρνομαι από όλα αυτά που βλέπω στα blog σας και δοκιμάζω καινούρια πράγματα, τα παραμέλησα! Θα σας δείξω όμως σήμερα κάτι διαφορετικό! Έχω πει πολλές φορές ότι δεν είμαι καθόλου του κοσμήματος, δεν φοράω σχεδόν τίποτα σε καθημερινή βάση και όταν είναι να πάω κάπου "καλά", προσπαθώ να βρω που έχω εκείνα τα σκουλαρίκια που ταιριάζουν ή εκείνο το βραχιόλι που είναι πολύ ωραίο και ότι πρέπει για την περίσταση! Μικρή έφτιαχνα ασυστόλως βραχιολάκια, βουτώντας τις κλωστές από τα κεντήματα της μαμάς, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία! Μεγαλώνοντας το μοναδικό κόσμημα που έφτιαξα είναι αυτό το μενταγιόν! Από σύρματα, φυσικά!

   
     Δεν το εμπνεύστηκα μόνη μου, βέβαια! Ψάχνοντας πριν 2-3 χρόνια (χθες - προχθές δηλαδή) διάφορα βιντεάκια για κατασκευές στο Youtube βρήκα και κάποια που παρουσίαζαν αντίστοιχα κοσμήματα, είπα να το δοκιμάσω και να το αποτέλεσμα! Ομολογώ ότι μου άρεσε αρκετά! Και το φόρεσα κιόλας κάποιες φορές στην αρχή! Από τότε κοσμεί κυρίως το εσωτερικό της μπουζουτιέρας μου και περιμένει υπομονέτικα πότε θα το ξεθάψω! Όπως όλα τα υπόλοιπα κοσμηματάκια μου!

5 σχόλια:

  1. I don't even know how I ended up here, but I thought this post was great. I do not know who you are but definitely you're going to a famous blogger if you aren't already ;) Cheers!
    My site http://www.sofa.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφο το έφτιαξες. Νομίζω πως λέγεται "το δέντρο της ζωής" ή κάνω λάθος;
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Φιλία μου! Δεν κάνεις καθόλου λάθος! Το δέντρο της ζωής είναι!

      Διαγραφή
  3. Κι εγώ έχω την εντύπωση πως λέγεται το δέντρο της ζωής!!! ΄Οπως κι αν το λένε πάντως είναι πολύ όμορφο!!! Καλή σου μέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κική μου, και εσύ διαβασμένη! Ευχαριστώ πολύ! Καλό Σ/Κ!

      Διαγραφή

Εκτεθείτε!!

Blogger news