Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Παρασκευή!!!

Επιτέλους Παρασκευή! Πολύ δουλειά έπεσε αυτή την εβδομάδα! Και σε συνδυασμό με τη ζέστη, που έπεσε και αυτή πολύ αυτή την εβδομάδα ήρθε και έδεσε! Όχι, μην πείτε ότι γκρινιάζω, απολογισμός της εβδομάδας είναι! Στις μέρες που ζούμε δεν έιναι να γκρινιάζεις επειδή έχεις δουλειά!
Θα σας δείξω 2-3 φωτογραφίες από τη βάφτιση ακόμη και ελπίζω από Δευτέρα να έχω λίγο χρόνο παραπάνω να κάνω μια ανάρτηση της πρκοπής, να πούμε και καμιά κουβέντα σαν άνθρωποι!


Το στεφανάκι, που δεν σας το είχα δείξει! Το εφεδρικό είναι αυτό, το άλλο το έφαγε η μπουμπού όπως είπαμε!




Η λαμπάδα, πριν καεί!

Η βαλίτσα, στα ίσα της!


Και ο (ένας από τους δύο) φιόγκους της κολυμπήθρας, επί της κολυμπήθρας!


Πρέπει να βρω και καμία φώτο της καλυμπήθρας από απόσταση να τη δείτε σε όλο της το μεγαλείο!

Πολύ καλό σας Σαββατοκύριακο!

3 σχόλια:

  1. Δεν κατάλαβα, πώς το έφαγε δηλαδή η μπουμπού το στεφανάκι..... πόσα επεισόδια έχω χάσει επιτέλους μ' αυτή την απουσία μου!!!!!! Και γιατί, μάτια μου, δε μεγεθύνονται οι φωτογραφίες σου να απολαύσουμε τις δημιουργίες; Απ' ό,τι κατάλαβα, είναι φανταστικές!!!!
    Φιλιά πολλά Καλό ΣΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΕΦΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΟΛΑ ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΑΚΙ ΣΟΥ ΣΚΕΤΗ ΓΛΥΚΑ ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!!ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΕΙ Η ΦΙΛΙΟΥΛΑ ΒΑΖΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΩΤΟ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΝΤΑΙ.
      ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΚ!!!

      Διαγραφή
    2. Κορίτσια έχετε πολύ δίκιο! Τι ανέβασα! Έρχονται κανονικές φώτο!
      Φιλία μου όταν λέμε το μασούλησε το τσάκισε! Επειδή βγάζει δοντάκια και δαγκώνει ότι βρει, δάγκωσε και έκοψε όλα τα λουλουδάκια!

      Διαγραφή

Εκτεθείτε!!

Blogger news